For pasienter

Fritt behandlingsvalg

Fra 1. juli 2017 inngår rehabilitering i «Fritt behandlingsvalg». Vi kommer tilbake med mer informasjon senere, men har du spørsmål, eller fått henvisning til behandling, undersøkelse, utredning eller vurdering, se oversikt/informasjon på nett eller veiledning på telefon hos Fritt behandlingsvalg eller ring 800 HELSE (800 43 573).

I menyen til venstre finner du praktisk informasjon om hvordan du kommer til oss, hva tilbudet vårt består av og praktiske ting som trengs når du eventuelt skal komme til oss.

Dine rettigheter

Brukerråd

15 mars 2009 etablerte Skogli et brukerråd. Mer om brukerrådet her.

Universelt utformet

Skogli er universelt utformet.
Vi har heis i bassenget, egen skranke for rullestolbrukere i resepsjonen, teleslynge i resepsjonen og noen steder der fellesaktiviteter foregår. Skiltene har blindeskrift.

Uttalelser fra tidligere brukere

Uttalelser fra tidligere brukere finner du her.

Ønsker du et reopphold – uten å måtte søke på nytt.

Mer om dette her.

Pårørende

For noen av våre delytelser/avtaler/diagnoser har vi egne dager for pårørende. Kontakt din Rehabiliteringskoordninator ved oppstart av oppholdet om du ønsker pårørende skal involveres.
3. august 2016 skrev vi et leserinnlegg i lokalavisen vår (GD) om «Barn som pårørende».

Pasientreiser

Mange av Skoglis pasienter og evt. ledsagere vil ha krav på å få dekket sin reise til og fra behandlingsstedet. Informasjon og regelverk for dette finner dere her: www.pasientreiser.no

Skoglis kosthold

Skogli serverer et peskovegetarisk kosthold.
Det er et kosthold som ekskluderer kjøtt, men inkluderer fisk (fisk med finner og skjell).
Det er flere forskjellige argumenter for å spise vegetarisk. På Skogli er det primært det helsemessige argumentet som vi bruker. Som oftest deler mann argumentasjonen inn i 4 deler:
– Helsemessige
– Miljømessige
– Religiøse
– Solidaritet med fattige land

Mer om disse argumenter finner dere her.