Brukeruttalelser

På denne siden har vi samlet flere uttalelser fra tidligere pasienter/brukere:

«Her er det bare ros å gi. Jeg har hatt et fantastisk opphold og har gjort store fremskritt i løpet av mitt opphold på 3 uker. Ros til alle ansatte på Skogli som gjorde sitt til at oppholdet ble så positivt»

«Nå er middagene mer spennende og variert enn tidligere år. Bra»

«Huset har positive «vibrasjoner». Blir møtt med positive holdninger og jeg føler meg velkommen»

«Her er det ingen ting å klage på. Har vært her i 4 uker. Var ganske dårlig da jeg kom, men føler meg som et nytt menneske. Takk til alle de smilende pleierne, legeoppfølgingen, god mat og hyggelig folk i matsalen»

«Har hatt ett kjempeflott opphold her hos dere. Dette burde vært obligatorisk for alle en gang i livet. Du lærer mye om deg selv og din situasjon».

«Et flott opphold går mot slutten. Jeg har fått bygd den «grunnmur» jeg var ute etter, og fått andre gode råd og tips om hvordan jeg kan takle hverdagen bedre»

«Svært god opplegg med fysioterapeut. God læring, god informasjon og undervisning. Grundig legeundersøkelse og god mottagelse i resepsjonen. Maten er ekstra god og har fantastiske dekorasjoner. Imøtekommende sykepleierske og fine ergoterapeuter. Virker som dere vil det beste for alle. Det skulle vært flere aktiviteter i lyse og trivelige omgivelser. Kan anbefale stedet til andre. Lykke til»