Norge åpner opp, men ikke Skogli

Selv om «Norge åpner opp», vil vi på Skogli fortsatt forholder oss til de smittevernregler vi har, og som dere finner her på vår hjemmeside. Begrunnelsen for dette er at Skogli må forholde seg til flere ting, blant annet: Nasjonale råd Lokale råd (fra Lillehammer kommune) Veilederen fra FHI Smittevernveilederen som vi primært forholder oss… Les mer »

Webinar om fibromyalgi

Her er et webinar om fibromyalgi, et samarbeid mellom Oslo Universitet, Revmatismesykehuset og Skogli. https://www.revmatismesykehuset.no/et-friskt-fokus-pa-fibromyalgi

Psykologspesialist

Gladmelding! Da kan vi melde at en av våre psykologer, nå har fått godkjenning som psykologspesialist. Åsrun Gustavsen er spesialist i arbeidspsykologi. Tittel på spesialistoppgaven hennes var: «Arbeidsfokusert ACT som behandlingstilnærming ved angst og depresjon».

Bassenget stenges

I perioden 25. mai – 15. juni vil vi måtte stenge bassenget. Det er noen fliser i selve bassenget som har løsnet/holder på å løsne. Vi hadde håpet å kunne gjøre dette arbeidet mer inn mot  sommerferien, men det lot seg ikke gjøre, jobben må gjøres så fort som mulig. Vi beklager ulempen dette medfører.

FIRST prosjektet

FIRST prosjektet –  høyintensiv gangtrening etter hjerneslag  Focused Intensive Repetitive Step Training (FIRST) prosjektet støtter implementering av bedre måling av gangfunksjon, bedre biomekanisk analyse og høyere intensitet i gangtreningen innen hjerneskaderehabilitering i Norge. Skogli har vært med i dette prosjektet siden 2019, og det forventes å være ferdig i løpet av 2022. Mer om prosjektet her.… Les mer »

75 års jubileum

I 2021 marker Skogli sitt 75 års jubileum. En ting vi gjør er å legge ut bilder av ansatte og noen historiebilder fra Skogli, på Facebook og Instagram. Du kan se alle bildene her.

Manuellterapeut

Da kan vi melde at vi har nå har ansatt en manuellterapeut. Geir har jobbet på Skogli i flere år. De siste par årene har han hatt permisjon og tatt videreutdanningen som manuellterapeut. Nå er han tilbake på Skogli med ny kunnskap og kompetanse, noe vi på Skogli er svært glade for.

Psykologspesialist

Gladmelding Da kan vi melde at en av våre psykologer, nå har fått godkjenning som psykologspesialist. Aud Elisabeth Tande Degirmenci er spesialist i arbeidspsykologi. Da har vi to psykologspesialister på Skogli!

Ledige stillinger

Ledige stillinger   Vi har ledig stilling som bassengvakt. 8% fast stilling. Vakt tirsdag og torsdag 1900 – 2030. Mulighet for tilkallingsvakter i tillegg til den faste stillingen. Søknadsfrist 17. september 2021.