75 års jubileum

I 2021 marker Skogli sitt 75 års jubileum. En ting vi gjør er å legge ut bilder av ansatte og noen historiebilder fra Skogli, på Facebook og Instagram. Du kan se alle bildene her.

Manuellterapeut

Da kan vi melde at vi har nå har ansatt en manuellterapeut. Geir har jobbet på Skogli i flere år. De siste par årene har han hatt permisjon og tatt videreutdanningen som manuellterapeut. Nå er han tilbake på Skogli med ny kunnskap og kompetanse, noe vi på Skogli er svært glade for.

Psykologspesialist

Gladmelding Da kan vi melde at en av våre psykologer, nå har fått godkjenning som psykologspesialist. Aud Elisabeth Tande Degirmenci er spesialist i arbeidspsykologi. Da har vi to psykologspesialister på Skogli!

Livsstyrketreningskurs

9. februar blir det arrangert et 3-ukers kurs i Livsstyrketrening på Skogli. Livsstyrketrening er et kurs med mulighet for å bli bedre kjent med deg selv, dine ressurser og muligheter, å bli bevisst i forhold til deg selv og egen livssituasjon knyttet til ulike tema. Ved å bli oppmerksom på egne tanke- og handlingsmønstre i… Les mer »

Avslutter smittesporingen

Da kan vi melde at alle tester viser at alle ansatte og pasienter som har hatt nærkontakt med den smitta ansatte i perioden 18. – 27. november, ikke er smittet. I dialog med kommuneoverlegen i Lillehammer, har Skogli i dag valgt å definere denne «smitteepisoden» som over, og ikke smittespore videre. Når det er sagt,… Les mer »

Smitte hos en ansatt

I dag fikk vi beskjed om at en av våre ansatte har testet positivt på C-19. Vedkommende fikk symptomer søndag 29/11. Holdt seg hjemme og ble testet. Sammen med smittesporingsteamet i kommunen har vi gjennomført smittesporing iht FHI sine retningslinjer. 1 pasient er satt i karantene, men etter samråd med kommuneoverlegen reiste vedkommende hjem til… Les mer »

Rehabilitering etter Covid-19

Som en del av vår avtale med Helse Sør-Øst RHF, har vi tilbud for personer som som trenger rehabilitering etter Covid-19. Detaljer om tilbudet er her. Henvisning skjer på sammen måte som ellers.

Livsstilsklubb på Lillehammer

Dette anbefaler vi! Adventistkirken i Lillehammer starter opp “Livsstilsklubben”. En tidsaktuell og inspirerende tilbud der det en kveld i måneden fremover serveres et sunt og godt vegetarisk måltid, etterfulgt av et interessant helseforedrag.

Ny e-post server

Grunnet nødvendige oppdateringer av våre servere, vil Skoglis epost-system være ute av drift fra søndag 17/5 ca.21.00 til og med tirsdag 19/5. I denne perioden vil vi ikke kunne motta eposter til noen av våre epost-adresser.