Livsstyrketreningskurs

9. februar blir det arrangert et 3-ukers kurs i Livsstyrketrening på Skogli. Livsstyrketrening er et kurs med mulighet for å bli bedre kjent med deg selv, dine ressurser og muligheter, å bli bevisst i forhold til deg selv og egen livssituasjon knyttet til ulike tema. Ved å bli oppmerksom på egne tanke- og handlingsmønstre i… Les mer »

Avslutter smittesporingen

Da kan vi melde at alle tester viser at alle ansatte og pasienter som har hatt nærkontakt med den smitta ansatte i perioden 18. – 27. november, ikke er smittet. I dialog med kommuneoverlegen i Lillehammer, har Skogli i dag valgt å definere denne «smitteepisoden» som over, og ikke smittespore videre. Når det er sagt,… Les mer »

Smitte hos en ansatt

I dag fikk vi beskjed om at en av våre ansatte har testet positivt på C-19. Vedkommende fikk symptomer søndag 29/11. Holdt seg hjemme og ble testet. Sammen med smittesporingsteamet i kommunen har vi gjennomført smittesporing iht FHI sine retningslinjer. 1 pasient er satt i karantene, men etter samråd med kommuneoverlegen reiste vedkommende hjem til… Les mer »

Rehabilitering etter Covid-19

Som en del av vår avtale med Helse Sør-Øst RHF, har vi tilbud for personer som som trenger rehabilitering etter Covid-19. Detaljer om tilbudet er her. Henvisning skjer på sammen måte som ellers.

Livsstilsklubb på Lillehammer

Dette anbefaler vi! Adventistkirken i Lillehammer starter opp “Livsstilsklubben”. En tidsaktuell og inspirerende tilbud der det en kveld i måneden fremover serveres et sunt og godt vegetarisk måltid, etterfulgt av et interessant helseforedrag.

Ny e-post server

Grunnet nødvendige oppdateringer av våre servere, vil Skoglis epost-system være ute av drift fra søndag 17/5 ca.21.00 til og med tirsdag 19/5. I denne perioden vil vi ikke kunne motta eposter til noen av våre epost-adresser.  

8 helsenøkler

Som en del av vårt forebyggende helsearbeid, fronter vi de 8. helsenøkler; Hvile, Aktivitet, Sundt kosthold, Vann, Luft, Solskinn, Avhold og Tillit. Vi har nå laget egne logo for disse 8 helsenøkler, ut fra vår designmal og logo (se nedenfor). De 8 helsenøkler bygger på konseptet NEWSTART, utarbeidet av Weimar Institute.